Maak je documenten makkelijk

OER Write maakt het schrijfproces van grote groepen documenten efficient, overzichtelijk en beheersbaar. Alle betrokkenen kunnen online lezen, schrijven, reageren, goedkeuren én publiceren.

template structure@2x

Stimuleer productiviteit en communicatie

Samenwerken aan de OER (Onderwijs- en Examenregeling) kan een lastig proces zijn. OER Write software helpt onderwijsinstellingen om op een gemakkelijke wijze samen te werken aan documenten. Doordat het hele schrijfproces op één centraal platform plaatsvindt, werken alle gebruikers met real-time informatie en kunnen gebruikers direct interactie met elkaar hebben. Dit voorkomt de kans op fouten en maakt het samenwerken makkelijker.

Screen Shot 2018-10-01 at 16.59.47

Zó verbetert OER Write uw schrijfproces

Real-time informatie

Of je nu schrijft, reviewed of alleen meeleest, iedereen werkt altijd met dezelfde real-time informatie.

Live templates

Live templates geeft de mogelijkheid om efficiënter te werken. Met slechts één click kun je aanpassingen maken voor meerdere documenten.

Dynamische workflows

Creëer de workflow die bij je organisatie past. Hierdoor houd je grip op de status van alle documenten.

onze klanten

OER Write is hét interactieve platform om Onderwijs en Examenregelingen te schrijven en te beheren

We zijn erg tevreden over de huidige versie van OER Write. OER Write levert een stevige efficiency-slag op, door de significante tijdsbesparing bij zowel de OER schrijvers als OERexamensupport. Daarnaast was de applicatie OER Write bedoeld om een kwaliteitsslag te maken, namelijk het voorkomen van copy-paste fouten (met soms vervelende consequenties) en het verminderen van afwijken van vaste teksten. De discussie omtrent de OER processen krijgt hierdoor een meer inhoudelijk karakter.

Floor van der Boon
Beleidsadviseur Onderwijs - Avans Hogeschool